Rasy

02.09.2012 15:24

__________________________________Lidé__________________________________

Základní rasa která sebou přivedla do této říše ostatní rasy bez čisté podstaty jako jsou démoni a temní elfové.

__________________________________Andělé__________________________________

Magicky čistá rasa, která nemá oproti temným rasám v říši zrovna lehký život. Do Snové říše se dostali náhodou, neboť snění pro všechny anděly není úplně přirozené.

https://www.buncee.com/files/uploads/image/dark-angel-21114.jpeg

__________________________________Démoni__________________________________

Démoni, nebo také Padlí andělé. Se svou bývalou rasou jsou ale zarytí nepřátelé a doprovází je hluboko v srdci nenávist k nim. Do Snové říše se dostali společně s lidmi a nakazili ji.
https://www.avraidire.com/wp-content/uploads/2010/05/demon.jpg

__________________________________Saerové__________________________________

Jedna z prvních ras, která se do Snové říše dostala. Nejsou to lidi a ani zvířata. Něco mezi tím. Dovedou se proměňovat z jedné podoby do druhé, ale vždy mají jen jednu formu zvířete a jednu humaniodní formu. Je to nejčistější rasa v celé říši a jen oni jí dovedou léčit.
//Pokud si vyberete tuto rasu, musíte si vybrat i libovolné zvíře ve které se budete proměňovat.//
https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmj8uSpxZCCXhQysh1QP6olRlIRYmO_px50YvcvkecwsO1YC7EzZvkQaKshttps://images.wikia.com/poxnorafans/images/f/f0/Elven_Druid.jpghttps://2.bp.blogspot.com/-QraEs9qaiOc/Tzg3LAwg5sI/AAAAAAAAAWc/8WcaxZzGJx4/s1600/wall2top_z23gd+%2528105%2529.jpg
 
 
_________________________________Zapomenutí - Aette_________________________________

Pradávná rasa se zdánlivě humaniodními rysy. Jen mají velká šedá kožnatá křídla a na končetinách spáry. Také zuby mají trochu delší, ale jen nepatrně. Většinou se do sporů nemíchají a jen vše skryti pozorují.
 
___________________________Drowové - temní elfové____________________________

Elfí bratranci s tmavou kůží a bílými vlasy. Nejsou zvyklí na slunce, ale díky svému infračervenému vidění vidí i v naprosté tmě. Samodřejmě jim je vlastní i obratnost a rychlost, která je tak typická pro elfy. Tato rasa na Snovou říši působí negativním způsobem. Jak se sem dostali není úplně známo, protože Drowové snít nedokáží.
https://fc09.deviantart.net/fs13/f/2007/010/e/0/drow_by_CG_Warrior.jpghttps://3.bp.blogspot.com/_SkqdienHZEA/SwukBSf0iZI/AAAAAAAABTQ/fQ8ilNnwomM/s1600/drow_new.jpghttps://i40.tinypic.com/51rmns.png
 
__________________________________Hatrris__________________________________

Divoký národ s téměř bílou barvou kůže. Vyznají se v bylinách a léčivých stromech. Během bitvy se dovedou dostat do naprostého bojového šílenství. Jinak žijí společensky ve velkých skupinách. Často spolupracují se Zapomenutými. Dalo by se o nich říci, že jsou opravdu velcí Snílci.
https://cache.desktopnexus.com/thumbnails/1634211-bigthumbnail.jpg

__________________________________ Elementálové __________________________________

Bývali to lidé, dokud magie nevyplnila celý jejich život a nezměnila je na elementály. Na své lidství si stále vzpomínají a někteří dovedou přijmout i normální lidskou podobu, ale většina z nich se poddala svému živlu. Nyní jsou jen napůl skutečnými bytostmi a napůl magií.
//oheň, voda, země, vzduch, blesky, led//

https://media-cache-cd0.pinimg.com/236x/8d/1e/7a/8d1e7a2a80df1d7972cabcbe9bd7de6b.jpghttps://fc04.deviantart.net/fs28/f/2008/060/5/8/fire_warrior_by_ekoputeh.jpg